© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

God havørredtur i det SønderjyskeHavørred Kysten på 0 kg. og 52 cm. fanget af Rasmus Wrang Andresen

Beretning
Jeg var taget hjem til mine forældre i det Sønderjyske. Jeg havde bestilt en nye stang, som lå klar ved mine forældre. Så ja den skulle da ud og testes ;)

Jeg valgte en ny plads, hvor jeg ikke havde været før, men det skulle vise sig, at være et godt valg! Jeg kom ned til det helt klare vand, hvor efter jeg kastede ud og fiskeriet var igang. Fik hurtigt wobleren ind og ud med den igen! Bum, så sad den første fisk der! Den sprang desværre af inden foran benene... Ud i samme område, to fine følgere, ud igen! BUM så sad der en fisk for enden, den kæmpede super godt og blev sikkert landet. Fik kastet hurtigt ud igen og følgere igen! Fik efterfølgende et par hug. BUM sagde det 10 min senere, fisken gik dybt og vi havde en lidt længere fight inden den kom i nettet. En vildt flot havørred med den gule farve under bugen og i en vildt god kondition. Fisken kom ligeledes ud til tangbuskende! Fik efterfølgende en lille under målet og en på 47 cm, derudover havde jeg så maaange følgere og nogle virkelig store inden imellem (blev næsten helt bange). Virkelig træls at de ikke bare ville tage mit agn... Skulle man måske have skiftet agn?

Men ja, havde et helt vildt fiskeri i 30 min, men hug, følgere, fisk på land i næsten hvert kast. Nok en af de vildeste turer i forhold til fiskenes størrelser! De næste par dage står på ydrekysten, og måske et hurtigt forbi samme plads igen!?!?

22-9-2021
Rasmus Wrang Andresen | rasmuswa@live.dk
Du kommer bare, der er rigeligt med vand og fisk til os begge ;)
Var lige ud her i formiddags igen. Flere følgere igen, fik et par hug også, plus et vildt hårdt hug, hvor fisken bare stod på dybt og gav nogle hårde ryk inden den faldt af....... Så tog jeg hjem!

Tak Allan :)
24-9-2021 14:12:08
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Hvornår kører vi? Måske de største vil spise mit blink.
Godt fisket!
23-9-2021 14:46:04