© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Sommer rimteturRimte på 2,5 kg. og 54 cm. fanget af Rasmus Sonne

Beretning
Først og fremmest, mange tak for medlemsskabet, forhåbenligt kan det blive til nogle nye bekendtskaber og gode ture i fremtiden.
Sommeren har for mig stået på en masse forskelligt fiskeri, og i jagten på en kæmpe bredhovedet ål, gik der ligeledes her mange ture afsat til formålet. Ikke siden foråret havde jeg fisket rimter, men alligevel er det noget jeg igennem mange år har fisket i ny og næ om sommeren, så jeg skulle absolut også nå en enkel tur eller to inden studiestart.

Dagen forinden havde jeg været nede og kigge på strækket ved Randers, som før har givet flere fine sommer rimter og rudskaller. Jeg observerede en stime fine fisk længere nede, men nåede kun at plukke en enkel på 52cm 2125g, som klart var én af de mindste i flokken, før regn i lårfede stråler afsluttede turen. Dagen efter om aftenen var der igen tid til et hurtigt aftensats, og flokken var stadig i området. Flådstangen rigget med et 5grams controller flåd, enkelt lille splithagl for at tyngde det værste overfladespænding ned og med en tynde wide gape krog var jeg klar. Trods kanoer, fritdrivende brinker og en motorbåd lykkedes det alligevel at få noget utroligt underholdende fiskeri, med flere fine sommer rimter på land. Største rimter på land var 54cm 2500g, 54cm 2375g og en fuldstændig velproportioneret tyksak på 51cm 2375g. Resten lå mellem 50-48cm men var stadig i fin kondi, trods tidspunktet. Meget let og spredt fodring af brødstykker gjorde, at jeg kunne stå hele aftenen samme sted, og se konkurrencen mellem individerne i fødesøgningen.

Glæder mig til at få hilst jer andre, og høre om noget spændende fiskeri i har haft for tiden.
vh. Rasmus Sonne (ny ulk)

2-9-2021
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
I er altså et sødt par I to og tillykke med, at du nu officielt er blevet medlem. Velkommen i klubben
3-9-2021 20:12:17
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Velkommen i klubben Rasmus! Du bliver en farlig konkurrent :)
2-9-2021 13:38:19