© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Dobbelt op på PRPut & Take ørred på 4,6 kg. og 68 cm. fanget af Jonas Bjerre

Beretning
Lørdag lovede de vindstille vejr og solskin og efter 3 måneder med regn og rusk skulle dagen naturligvis bruges på søen efter rovfisk. Lars var klar på en tur, men da der som bekendt var ulkearrangement fredag aften, besluttede vi først at tage afsted ved middagstid.
Jeg hentede motor, batterier osv og gjorde stængerne klar til at bade agnfisk. Lørdag ved 11-tiden havde jeg endnu ikke hørt livstegn fra Lars og med minder om en presset Sandberg, der sidste år brækkede sig, mens han fightede en sandart, blev jeg liiiidt bekymret for turen. Da jeg endelig fik fat i ham viste det sig ganske rigtigt, at han havde badet sig selv i alkohol og var gået i seng med Ottosen.
Han var tilmed så dårligt tilredt, at han meldte fra på turen! Uden waders i Aarhus og uden skaller kunne der ikke blive nogen tur på søen, så jeg besluttede at tage en tur i putten og nyde det gode vejr. Det skulle jeg ikke fortryde. Gennem de 3 timer havde jeg pænt med hug. Jeg startede med at misse nogle nap for derefter at agn. I første kast herefter fik jeg et brutalt hug og der fulgte en vild fight med flere spring fri af vandet. Fisken var god og viste sig at være en ny PR på 3,8 kg og 64cm. Herefter fulgte en regnbue på 2,7 og en mindre fisk på omkring 1,5 kg. Kort før lukketid fik jeg endnu et tungt hug og en endnu bedre fight begyndte. Jeg opdagede hurtigt, at fisken var god, men også at den var kroget lidt yderligt. Desværre havde jeg taget det lille net med ned til søen, så det var med stor koncentration, at fisken skulle nettes. Flere gange måtte jeg afbryde missionen i sidste øjeblik af frygt for at ramme én af de løse krogspidser, men det lykkedes heldigvis til sidst, inden kroget røg af i nettet. 4,6 kg og 68 cm og dermed 2 x PR på samme tur.
Det kan jeg vel nærmest takke Lars for?
Og nu må jeg hellere til Mårslet et smut mere og aflevere motoren, hvis andre skulle have bedre held med planlægningen :)

8-3-2020
Lars Sandgaard | sandgaardlars8@gmail.com
Hehe Joans, Jeg er sku ked af du ikke kom på søen om lørdagen, men jeg mindes nu ikke at have lovet at være frisk lørdag. Kun forsøge på det. Er glad for at du fik dig en ny pr. i putten :-) Det er da et godt plaster på såret.
9-3-2020 10:24:52
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Det er en ordentlig krabat det der. Kristian søby må være meget missundelig
9-3-2020 7:07:14