© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Forløsning!Gedde på 0 kg. og 92 cm. fanget af Thomas Mosgaard

Beretning
Efter at jeg i mine unge år har fisket en del gedder med agnfisk så er jeg begyndt at fiske mere og mere med spin efter gedder. For mig er det en hel fantastisk oplevelse at opleve geddens kontante angreb på agnen når jeg står med stangen i hånden og spinner ind når fisken angriber. Jeg er specielt blevet glad for at vadefiske efter gedderne, da der er noget simpelt ved at hoppe i et par waders og tage en spinnestang og begive mig ud til søen efter gedderne. Det kræver en lidt større indsats at få fat i gedderne end ved fiskeri fra båd men til gengæld giver det mig en større oplevelse når jeg så endelig får en fisk.

Jeg har dyrket fiskeriet i et par år nu men jeg har kun fanget mindre fisk. I dag valgte jeg så at prøve at fiske om natten for at se om der eventuelt var nogle større fisk der trak ind på lavt vand i takt med at mørket bredte sig. Jeg fiskede ud fra teorien at en gedde bare er en grøn havørred.
Allerede i 3. kast huggede en stor gedde. Jeg var fuldstændig målløs og væltede rundt med fiskestang og net. Fisken kom hurtigt ind og i nettet. Jeg var så befippet at jeg druknede alt mit tøj og fik taget nogle elendige billeder men det var en helt fantastisk oplevelse. Mange tanker gik gennem mit hoved - er det sådan de store fisk skal lures fra land? - er dette starten på en ny æra i mit fiskeriet? Dette får jeg forhåbenligt svar på henover de næste uger.

Selvom jeg har fået en del gedder over 10 kg på agnfisk og mange nok ville se denne som en mindre fisk så står denne oplevelse som en af mine aller bedste gedde-oplevelser.

23-2-2019