© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

FingernapGedde på 0 kg. og 103 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Havde en vildt fed tur med en flok juniorer lørdag, og søndag kl. 13 besluttede resten af familien sig for noget ekspedition til legepladsen. Båden sad stadig på trækket, vejret virkede som første klasses geddenapvejr, og jeg tog chancen for 3 timer solo på vandet.
Det var da bestemt også et kort sats værd. Jeg sejlede direkte ud i nap på nap, og i alt 8 fisk med 7 fra ca. 90 til en 103 cms på toppen blev hastigt en realitet. Undervejs var der flere fede oplevelser, særligt en hvor jeg kunne følge en fisk længe på loddet, og fik syn for hvor langt de kan finde på at svømme for at bide på en højt fisket agn.
Den på 103 fik fat i fingeren på mig. Lidt mere end jeg lige først troede. Jeg prøvede at skylle blodet væk, men der kom så meget, at jeg synes det var en video værdig. Mens jeg rodede med det, så nappede der dog endnu en fisk. Den viste sig at være 100 cm rent.
Efter at have betjent et par hjulhåndtag og håndteret endnu en fisk så jollen og mit tøj noget anløben ud. Jeg tror jeg må huske noget kraftigt plaster fremover.

20-2-2019