© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Havnebåler referat


Tirsdag forrige uge stillede ulken stærkt op på århus havn. 3 Nye ulke - Søren, Nicolai og Rasmus samt den erfarne havnebåler Lars Sandgaard og undertegnende.



Der blev fisket ved både det grønne og røde fyr ved træbådshavnen, men lige lidt gav det. Nicolai havde dog tænkt lidt længere end os andre og medbragt en lille grill som der blev tændt op for. Nogle pølser blev lavet mens der blev fisket, men stadig ingen nap.

Efter nogle timers fiskeri gav vi op og besluttede at fortsætte med den sikre fangst på Havnens Perle. Rasmus som lige var kommet forbi på fruens el-cykel var klar på ideen om Havnens Perle. Vel fremme ved havnens perle gik det op for Lars, Rasmus og jeg at Nicolai og Søren måske ikke kendte stedet og derfor skulle bruge lidt ekstra tid på at finde. Men tiden gik og de var stadig ikke at finde. Så maden blev bestilt uden dem, da de heller svarede på deres tlf. Midt under det gyldne måltid kom de, lidt flove i betrækket. De havde erfaret at man aldrig skal parkere indenfor en bum som står åben. Den kan hurtigt blive lukket igen.

Tak for denne gang - Mikkel Schacksen

19-2-2019