© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

VesterhavsturTorsk på 0 kg. og 73 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Sidste weekend var der et utrolig heldigt sammenfald! En søndag hvor vi var i sommerhus i Løkken, hvor der ingen vind var, hvor jeg ikke havde andre aftaler og hvor datteren var afsat til anden side. Båden var derfor hægtet på krogen på vej mod sommerhuset, og Allan var hurtig til at aflyse alle andre planer, da lejligheden for en havtur bød sig.
Vi var ikke de eneste, der havde fået ideen om en tur på havet. Kl. 6.00 holdt der 5 både i kø til slæbestedet i Hirtshals, og samtlige P-pladser var for længst fyldt op. Bådtrailerne holdt parkeret rundt i hele byen...
Dagen blev da heller ikke en skuffelse for os! Allerede på de første drev var der godt til nap, og kassen med fisk blev hurtigt fyldt op. Vi manglede dog lige den/de store fisk, og hver gang vi troede, at der var en ny dagsrekord i båden, stoppede målebåndet ved 73 cm.
Da turen var omme havde vi haft 70-80 fisk i båden med de fleste fisk på 2-3 kg og de største på knap 4 kg. Det var primært torsk, men som billedet viser, var der også en håndfuld sej imellem. Sejen er 69 cm og blev fanget på let grej - god sjov! :)
Tilbage ved slæbestedet kunne vi erfare, at de både, der havde være længere ud, havde fundet færre men større fisk. Der blev således fanget flere sej og torsk på 10-12 kg fra småbådene den dag. Næste gang vejret er til det, så går vi længere ud!

Tak for en god tur til Allan, som også er vidne på fiskene.

7-5-2017
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
og tillykke
9-5-2017 14:58:08
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
De sej er nu nogle sjove nogle
9-5-2017 14:57:45