© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Pr. multe



Multe på 3.5 kg. og 65 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Så fik jeg endelig tid til lidt fiskeri igen, og det gode vejr indbød til en tur efter multerne. Vel ankommet til destinationen spottede jeg hurtigt en rigtig stor multe på den rigtige side af 6 kg. Heldigvis viste det sig, at det ikke var eneste multe, der havde søgt ly i havnebassinet, flere fisk på den rigtige side af 3 kg blev spottet, hvilket fik mig til at starte en fodring med toastbrødet. Brødet dalede lige så langsomt til bunden, og blev så ellers liggende der. Efter en halv times fiskeri, hvor multerne svømmede ind og ud af foderpladsen uden nogen form for interesse i fodret, var jeg ved at overveje, om jeg skulle finde nogle andre multer, der kunne lide toastbrød. Midt i alle mine overvejelser kom en multe ind en på pladsen og støvsugede bunden for brød, indtil kun brødet med krog i var tilbage. Den var lige på vej væk igen, men ombestemte sig så og tog en uvending med kurs direkte mod mit brød. Det blev gumlet på i flere sekunder, før den inhalerede det! Endelig kunne spændingen udløses og et solidt modhug fra nærdistancen placerede trekrogen i dens hårde læber. Fisken eksploderede i raseri og tog det ene gode udløb efter det andet ind under både og bådebroer, men det lykkedes hver gang at få fisken under kontrol. Tilsidst tog den et langt udløb med kurs direkte rundt om en pæl. Dette kunne hurtigt gå galt, så spolen blev blokeret og heldigvis holdte mit 0,26 flurocarbon forfang til det. Fisken blev stoppet og kunne ellers efter flere udløb på nærdistancen nettes. Flere havnegæster kunne nu se på en mærkelig mand, der stod og jublede med en mærkelig fisk i nettet. Nogle kom hen og spurgte, om det var en torsk jeg havde fanget :), men nej det var altså en multe, kunne jeg fortælle dem. En af dem ville gerne tage nogle billder, så fisken ikke bare skulle forevises på en badebro med en stang liggende ved siden af :). Fisken blev derefter målt og vejet til 65 cm og 3,5 kg, så min nye pr. i multe var altså en realitet.

Knæk og bræk
Kasper

22-8-2012
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Tillykke med den fine multe! Og sørøverringen ;-)
22-8-2012 20:46:46
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
He he Daniel det tager selvfølgelig lidt fokus fra fisken, at den præsenteres af en flot rødskægget mand ;) Ja jeg sagde 7-8 kg i telefonen til dig, men 6+ som skrevet står, så har jeg i hvert fald heller ikke sagt for meget.
22-8-2012 18:16:53
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
I kunne da ellers begge højne kvaliteten af jeres billeder betragteligt, hvis I prøvede at nøjes med fisken...;)Super flot fisk.. Synes du sagde 8 kg i tlf'en (og ikke 6)?? :)
22-8-2012 18:10:28
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Flot fisk, selv om den allerede ser ud til at have tabt en hel del skæl, stort tillykke med den PR, multer er simpelthen fantastiske når de gider være det! Thumbs up til den spydige kommentar på 2. sidste linie :D
22-8-2012 17:59:50